Route

Vanaf de doorgaande weg ‘t Merk/Huizenmaatweg moet u afslaan bij de benzinepomp van de BP. U rijdt dan op de Bovenmaatweg en kunt op 2 manieren op de Monnickskamp komen.

Route 1:
Meteen na de bezinepomp linksaf de Monnickskamp inrijden. U ziet dan aan uw rechterhand het winkelcentrum de Oostermeent. Na 200 meter ziet u rechts de parkeerplaats voor het zorgcentrum de Rustmaat. Daar kunt u zich melden bij de slagboom.

Route 2:
U rijdt de Bovenmaatweg helemaal af en gaat met een boog om het winkelcentrum heen waarna u na 1 km
over een brug gaat. Ongeveer 50m na deze brug de 2e weg linksaf. U bent nu op de Monnickskamp. Na 800
meter en wat verkeersdrempels vindt u de parkeerplaats voor het zorgcentrum aan uw linkerhand. Daar kunt u zich melden bij de slagboom.

Parkeren voor de deur:
Rijdt u tot aan de slagboom. Bel aan de paal bij de slagboom. Via de intercom heet onze assistente u welkom. De slagboom gaat voor u open. Rijdt u naar het eind van het parkeerterrein. U kunt parkeren bij de bordjes P – Dierenkliniek. Mocht onze eigen parkeerplaats vol zijn, dan zijn er naast onze parkeerplaats veel openbare parkeerplaatsen bijgekomen. Dit is tussen onze praktijk en de apotheek. Deze parkeerplaatsen behoren tot de zogenaamde blauwe zone, dat betekent dat u daar gratis mag parkeren, mits u een parkeerschijf voor de ruit heeft.

NB. Wij verzoeken u vriendelijk na afloop van uw bezoek de parkeerplaats weer te verlaten, zodat de volgende patiënten er gebruik van kunnen maken.